юлиан вучков погребение

„Не се притеснявайте за Юлиан… Аз ще го погреба. Отношенията ни са сложни, но все пак ние сме една кръв. Аз съм негов брат, независимо какво се пише по вестниците. И не желая да давам интервюта – разберете ме, че съм разстроен“.

Това заяви във вторник вечерта пред Лупа.бг Михаил Петров, който проф. Юлиан Вучков наричаше „моя полубрат“ и засипваше с хули в интервютата си.

Петров, който е актьор в Народния театър, в момента търчи по институциите, за да си извади удостоверение за наследник. Вероятно Юлиан Вучков се върти в гроба, но именно омразния му полубрат според закона ще наследи апартамента в центъра на София и авоарите му. Проф. Вучков мислеше до последно как да лиши родственика си от имота, но времето така и не му стигна, пише още Лупа.бг.

Още в понеделник вечерта – ден след смъртта на проф. Вучков, Михаил Петров се е появил във ВМА и се е легитимирал като единствения жив роднина на прочутия критик и тв водещ и негов законен наследник. Той е забранил на лекарите да дават информация на приятелите на професора за причината за смъртта. Отказал е да се прави и аутопсия. Вече е взел и ключовете от апартамента на брат си в пресечка на бул. „Витоша“ от момчето, което се е грижело за него – Виктор. Вчера в дома на Юлиан е имало хора, които останали няколко часа и размествали мебели, разказаха съседи. „Вероятно полубрат му и жена му са търсели пари или завещание“, шушукат в кооперацията.

Опелото на проф. Юлиан Вучков ще е в четвъртък от 12 часа в църквата „Свети Седмочисленици“. Съболезнованията ще приема именно Михаил Петров. Първоначално от телевизия „Евроком“, където Вучков се изявяваше от години, обявиха, че те ще организират погребението, но след появата на наследника този ангажимент се пада на него.Фаталното решение на проф. Вучков: Линейката да си ходи, трябва да водя предаване, болката ще мине някак сиЛюбимата жена на проф. Юлиан Вучков – Диана Душкова, си го прибра на небето на Деня на Независимостт…Sep 24 2019skafeto.com

Гала и Патрашкова с интимни признания за покойния професор Вучков (СНИМКИ)Неочакваната кончина на известния професор Юлиан Вучков изненада журналистическата гилдия в България…Sep 23 2019skafeto.com

loading...