До 22 декември е удължено разследването за откритата дрога в дома на брата на Димитър Рачков – Петър. Той бе спипан от полицията на място, а в жилището му бяха открити 4 плика със синтетични наркотици, както и буркан с прахообразно вещество, пратен за изследване в лабораторията, съобщава вестник „Ретро“. За съмнителното му съдържание Рачков-брат обяснява, че е хранителна добавка. Химическата експертиза е потвърдила думите му, но е назначена и втора, разкриват източници, запознати с разследването.
За да се установи откъде, как и за какво братът на комика Димитър Рачков е кътал праха в дома си, разследването е удължено до 22 декември. В навечерието на Коледа ще стане ясно дали този път бургазлията ще бъде привлечен като обвиняем. Ако това се случи, най-вероятно ще влезе в затвора.Пълен обрат на театралната сцена: Любо Нейков смени Димитър Рачков със Станимир Гъмов!Босът на БГ продукциите Любо Нейков смени Димитър Рачков с колегата Станимир Гъмов за „Вражалец“. Ро…Nov 30 2018skafeto.com

Петър Рачков бе обискиран в средата на април тази година. 4 плика с амфетамин с обща стойност 4,5 грама бяха намерени в женско яке на закачалката в дома му. „Към момента все още се събират доказателства. Като го привлечем като обвиняем, ще ви уведомим“, съобщиха от бургаската прокуратура. Докато Рачков чака развоя на неблагоприятното събитие, Районният съд в Бургас го привиква редовно по дела. Последното е от 8 октомври, когато му е постановена глоба от 1300 лева за управляване на автомобил без шофьорска книжка. Братът на комика седнал зад волана на мерцедеса си на 25 април миналата година и бил проверен от катаджии на бензиностанция на кръстовище „Трапезица“ в морския град, където живее. Оказва се, че това е трето поредно нарушение на Рачков-брат на пътя. Той бил заловен без книжка и на 18 март 2013 г. на улица „Черни връх“ и е понесъл глоба от 1000 лева.

На 7 февруари 2017 г. пък е спрян в квартала си „Меден рудник“, като е наказан отново да плаща хилядарка, а решението влиза в сила на 26 май. В криминалната си биография Петър има и други провинения. През февруари 2014 г. е задържан заедно с 20-годишния Виктор Вучев за притежание на фалшиви долари. При обиск в дома му, тогава на ул. „Македония“ в Бургас, криминалистите откриват 10 фалшиви банкноти с номинал по 100 долара и две с номинал от 50 долара. Установено е, че ментетата са били пласирани в казина в морския град. Тогава Рачков се отървава с лека санкция. Ако обаче сега бъде обвинен като дилър на дрога, Рачков е застрашен от наказание 3 години затвор и до 10 хиляди лева глоба.Димитър Рачков си присади коса! 30 бона струва новият перчем на комикаДимитър Рачков си е присадил коса, като броил за естетичната процедура около 30 000 лева.
Суетният а…
Nov 12 2018skafeto.com


loading...