Новини

Цяла България е възмутена. Брутално отношение на възпитателките в детска градина в Бургас, едната вече е уволнена (ВИДЕО)

Цяла България е възмутена. Брутално отношение на възпитателките в детска градина в Бургас, едната вече е уволнена (ВИДЕО)

Голям скандал се разрази в детска градина „Брезичка“ в Бургас. В една от групите на видеозапис се вижда, как възпитателките на децата се държат арогантно, обиждат и дори блъскат 5-годишните деца от група „Мики Маус“. За тоталните безредици сигнализираха силно възмутени родители. След конфликта, едно от учителките вече е уволнена, а най-вероятно и другата ще загуби работното си място. Бруталните сцени са заснети от родители и са изпратени на информационна агенция unicon.bg. От кадрите ясно се вижда как двете възпитателки викат на децата, блъскат ги и използват цинизми в разговорите си с тях.Майка сложи скрит микрофон на 2-годишното си дете и го прати на детска градина. След това чу невъобразими неща! (ВИДЕО)Поредната професионална немърливост се разигра в столична детска градина. Майката Илияна поставила с…Jul 9 2016skafeto.com

Директорът на детска градина „Брезичка“ Събка Недева научила за издевателствата от видеото, след като се завърнала от тридневен отпуск. Тя обяви, че е потресена и шокирана от видяното, а едната учителка е уволнена още тази сутрин.
„Ще имаме педагогически съвет да обсъдим това недопустимо поведение. Довечера ще имаме родителска среща, за да успокоя родителите и да освободя и другата учителка“, обясни тя. И допълни че е „шокирана“ от случилото се. „Много съм изненадана от случая и ще взема драстични мерки“, заяви Недева.
Освен оставките на двете възпитателки, родителите поискаха по-сурови наказания за тях.

Кадрите от видеото набързо обиколиха социалните мрежи и предизвикаха редица коментари. Хората осъждат подобно престъпно отношение към децата, а някои дори ги е страх да пускат децата си на детска градина след видяното. Остава успокоението, че засега това е частен случай и не се случва навсякъде.Вече няма да има „Ама не искам на детска“… Градината става задължителна, а глобата е страшно соленаДетската градина да стане задължителна. Това предвижда проект за промени на образователното министер…Aug 7 2017skafeto.com

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Почти нищо не е останало от джипа на бившия играч в NBA Ресуал Бътлър и…
error: Съдържанието е защитено!