концесионер Черноморец

Нахалството на плажните концесионери минава всякакви граници и дава отговор на въпроса „Защо няма хора по българското Черноморие“. Пореден пример за неадекватност е решението на концесионер на плажа на Черноморец, който е поставил цена от 40 лева за комплект от чадър с два шезлонга.
Е как да има хора? 40 лева за шезлонг на Черноморец (СНИМКА)

Още Новини

Снимка, направена от турист, отдъхвал на 16 юни в морското курортно градче, показва, че стопаните на плажната ивица са решили да чупят негативния рекорд за най-висока цена за отдих на плажа. Куриозното е, че двойна стая в хотел в Черноморец с климатик и телевизор може да се наеме за 30 лева. Е, за шезлонг искат 40 лева!

„Да отидеш на морето и да платиш повече за плаж, отколкото за спане, е един от отговорите на въпроса „Къде отидоха туристите? Ами отидоха в Гърция и в Турция, където не ги скубят като кокошки!“, коментират потресени от наглостта на плажните тарикат концесионери курортисти.

Каква е прогнозата за лято 2019?Според последната прогноза за започналото лято 2019, то ще бъде нормално и малко по-топло от обичайн…Jun 22 2019skafeto.com

Тази година се очертава сезонът по морето да е силно критичен. Плажовете на юг от Бургас са пусти, въпреки че температурите са доста високи. Масово българите предпочитат да ходят на море в Гърция и Турция, където цените са малко по-ниски, храната е невероятно вкусна и прясна, току-що уловена от морето, а обслужването е в пъти по-добро и няма и спомен от вечно намусените келнери и хазяи у нас.

Направете лятото си незабравимо – 14 страхотни идеиЛятото на 2019 най-после е факт! Слънцето започна да осветява все по-дълго нашите дни, температурит…Jun 15 2019skafeto.com

loading...