Да спечелиш шестица от тотото си е повече от късмет. Когато обаче това стане при наличието на много сериозен джакпот, нещата стават наистина прекрасни.

Соня Върбанова е 101-ият тото милионер на България. Тя спечели 3 272 500 лева от 28-и тираж на една от най-обичаните игри на Българския спортен тотализатор – „Тото 2 – 6 от 49“. Соня Върбанова е на 66 години и играе с печелившата комбинация от 1993 г, съобщава вестник „24 часа“. Числата всъщност са на майка й, но попълва и комбинация, завещана от баща й, който дълги години работи в тото пункт.Вижте тайната на късметлията, който удари шестица, 6 четворки и 16 тройки общо за 300 000 лева от тототоЯсно е, че има хора, които са късметлии по рождение и такива, на които не им върви чак толкова. Русл…Mar 24 2017skafeto.com

Четирите колонки в квитанцията допълва с две свои и всеки път пуска един и същи фиш. Освен в „Тото 2 – 6 от 49“ играе и в „Тото 2 – 5 от 35“.
Любопитен факт е, че Соня е родена на 28 април, а номерът на тиража на игрите на СПОРТ ТОТО, от който печели, също е 28-и. Нощта преди тегленето сънувала пророчески сън. В него тя се видяла в асансьор и хората, с които се возела я попитали къде отива и че най-високият етаж е 60-ия.

На другия ден, когато гледала тегленето на числата в 28-я тираж, започнала да отброява – първото го има, второ присъства, третото е там и така до 6-тото, от което по-нависоко нямало.
Соня има двама сина, внучка и внук. С парите смята да помогне на семейството си и да дари една част от сумата за благородна кауза. На участниците в игрите на СПОРТ ТОТО пожелава късмет и да играят редовно, защото и на тяхната улица ще изгрее слънце.Уникален късмет: Случаен минувач намери печелившия фиш за 7 млн. лева от тотото в Морската градина в БургасПреди няколко дни късметлия от Бургас спечели от тотото над 7 000 000 лева. Печелившият още не се е …Sep 27 2018skafeto.com

loading...