агнешко по Великден

Магазините за месо трескаво се готвят за наплива от купувачи за традиционното агнешко по Великден. Търговците са нащрек заради предупреждението за внезапни проверки и солени глоби, ако няма нужните хигиенни мерки и спазване на строги правила, пише репертер на сайта Lupa.bg.

Както обикновено, някои търговци са по-старателни и дори са направили ремонти в магазините си, за да са в крак с извънредната ситуация. Продавачите на месо се снабдяват с маски, ръкавици и нужните дезинфектанти и препарати за да са сигурни клиентите им, че няма опасност от зараза.

Репортерът снима подготовката за Великден на месарница в Царево. За да не отблъснат клиентите си в кризисното положение, собствениците на магазина са поставили специална изолация-параван от плексиглас, ползват плътни маски и ръкавици.

Търговците уверяват, че месото ще се пренася и съхранява според всички правила за безопасност.

„В следващите дни ние сме на прицел, така че изпипваме всичко на максимум. Искаме и клиентите ни да са спокойни и да си карат празниците, без да се притесняват за нищо“, споделят те.

Вижте още:

Бивш министър призова Радев да се зарази доброволно с коронавирусБившият здравен министър д-р Петър Москов призова президента Румен Радев да се зарази довброволно с …Apr 4 2020skafeto.com

COVID-19 покоси бебе, появи се и в нов градД-р Хасан Адемов, който е с коронавирус, е правил дарение в областта, от която е депутат. Там не е и…Apr 4 2020skafeto.com

loading...