Александър Йорданов Мангъров

Eвродепутатът Александър Йорданов стана един от най-острите критици на епидемиолога Атанас Мангъров, който не отстъпва от тезата си за „стадния имунитет“, съобщава Лупа.бг.

Синият политик се разярява всеки път, щом доцентът призове да се охлабят извънредните мерки и препоръча да не бъдат ограничавани младите, за да понесат тежестта на инфекцията.

„Д-р Смърт призова: пускайте младите и децата да се заразяват! Животът може и без старите. Истински либерал“, написа саркастичен пост демократът.

„По БТВ говори д-р Смърт. Хвали смъртта в Швеция и „либералния модел“. Препоръчва младите и децата да се заразят“, гласи друг пост във Фейсбук на Йорданов.

Евродепутатът призова през социалните мрежи родителите да не пускат децата си на училище до есента, дори школата да отворят врати през май, ако им е мил животът им.

Александър Йорданов така е набрал ненавист срещу Мангъров, че всеки, който застане на позициите на доцента, получава съвет от Йорданов: „Иди да мангъриш“.

Виж още:Мангъров пак в атака: Щабът лови мухи, тук една, там една… Къде са камионите с трупове?„Заразените с коронавируса в България вече са няколкостотин хиляди, тоест със 100-200 пъти повече от…Apr 27 2020skafeto.com

Внучката на Гриша Филипов: Мангъров е опасен, едва не ми умори дететоПисателката Людмила Филипова разкри потресаваща лична история за лекарската практика на известния ин…Apr 9 2020skafeto.com

Борисов към Мангъров: Аз тебе те уважавам! Говорим едно и също, ама ти го обясняваш по друг начинС доц. Мангъров ще продължим да работим заедно, защото винаги се вслушвам във всяко мнение. В момент…Apr 8 2020skafeto.com

loading...