Александър Методиев къро

Най-довереният човек на Красимир Каменов-Къро от поне 20 години – бодигарда му Александър Методиев, е мъжа, който е разстрелян с него в ЮАР. Това бе разкрито от източници в подземния свят, пише lupa.bg. На този етап полицията в африканската държава не е разкрила самоличността на нито един от убитите 4 души.

Близки до Методиев обаче признават, че от вчера нямат никаква връзка с него. Той е плътно до Красимир Каменов в ЮАР и в момента на екзекуцията е бил в имението.

Александър Методиев работи за Къро много отдавна и постепенно се превръща в дясната му ръка. Той е известен с прозвището си Сашо ФБР-то.

Изпълнява и много мръсни поръчки на Къро. Сред задачите му е била и да обучава на точна стрелба останалите хора на боса. „Нямаше начин да започнеш работа при Къро, без преди това да те провери и обучи Сашо ФБР-то. Той подбираше лично момчетата и ги превръщаше в истински войни“, разкриват хора от обкръжението на разстреляния Красимир Каменов.


Къро с охранителя си Сашо ФБР-то. Двамата бяха разстреляни вчера сутринта в имението на боса в ЮАР

В ъндърграунда се знае, че бодигарда Александър Методиев е в основната на убийството и на друг известен подземен бос – Милчо Бонев – Бай Миле. Месец преди убийството на бай Миле в ресторант градина „Славия“, шефът на охраната на Къро закупува няколко бронежилетки от столичен оръжеен магазин. В последствие една от бронежилетките със съответстващ сериен номер е намерена в изоставения от килърите автомобил „Субару“, с който е извършен престъплението.

Тогава криминалисти от СДВР и ГДНП светкавично задържат Сашо ФБР-тои той търка наровете на столичното следствие в продължение на седмици, но съпричастността му към убийството случайно или не не е доказана. След това е измъкнат лично от Къро.