Александър Серафимов

Д-р Александър Серафимов, реаниматор в МБАЛ-Исперих ЕООД, публикува на страницата си във Фейсбук снимка на чувал за трупове. Постът му е насочен изцяло към онези, които не вярват в тежестта на заболяването от коронавируса и протестират, пише Дир.бг.

Под публикацията му коментарите са се превърнали в огромна дискусия.

Ето както пише д-р Александър Серафимов:

„До всички протестиращи и нежелаещи да спазват мерките!!! Знаете ли какво е това? Нарича се трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни!!!|.
Е, писна ми да си скъсвам гъ.а от работа, да не спя, да не ям, защото нямам време и в крайна сметка всичко да е напразно! Защото в интензивното болните с ковид са вече толкова зле, че не можете дори да си представите! Гледката е ужасна!!! Да не говорим, че няма лекарства, няма персонал или наличния такъв вече е на ръба на силите си или е заразЕн! Колегите продължават да работят, макар и болни! Не малко от тях пък вече не са сред живите, заради тая коварна болест! Бесен съм!!!

До всички протестиращи и нежелаещи да спазват мерките!!!
Знаете ли какво е това? Нарича се трупен чувал и от няколко дни…

Posted by Aleksandar Serafimov on Wednesday, November 25, 2020

Да, реаниматор съм и това ми е работата! Но мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред Здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват!
Какъв човек трябва да си, за да поставяш малоумните си доводи пред живота!? Съвест нямаш ли, бе? Ако не за себе си, помисли за майка ти, баща ти, брат ти, сестра ти…
Ще умрете от глад ли за 1 месец или ще свърши света ако не ходите в мола, във фитнеса или на дискотека?

Не се опитвам да плаша никого с поста си и снимката! Не се опитвам да внушавам съчувствие! Изморен съм и физически, и психически! Яд ме и ми е болно, че съм свидетел на всичко това!
Нека е светъл пътят на всички, загубили битката с ковид 19, каквито са последните им одежди – жълтите чували!
До всички останали: Желая здраве! Аз продължавам да се боря, въпреки всичко и всички! Но докога?“

Виж още:Мангъров пак в опозиция: Мерките ще са ялови, за К-19 няма лечение„Крайно време е да махнат абсурдните изисквания, когато човек прегледа някой с Ковид, да се карантин…Nov 27 2020skafeto.com


loading...