алекс ласкин

Александра Сърчаджиева отбеляза девет месеца от смъртта на любимия си Иван Ласкин.

Тя публикува кадър в личния си профил във Фейсбук, на който двамата са обвити в пушек, а покойният актьор стои срещу Алекс с притворени очи.

Към снимката Сърчаджиева написа:
„Девет месеца, Иване! Ужасяващо е! Безкрайно много те обичам…“

Постът е събрал и много окуражаващи коментари, в които близки, приятели и почитатели подкрепят Алекс в болката ѝ и изразяват почитта си към Ласкин.

Актьорът почина на 6 януари вследствие на сериозни здравословни проблеми. През 2012 г. в телевизионен ефир сподели, че има проблеми с алкохола, а в последните си интервюта отклоняваше темата с чувство за хумор.

Ласкин има две дъщери – Люба, от първия си брак и София – от Алекс Сърчаджиева.
Приживе актьорът казваше, че не го интересува как ще го запомнят хората, а как ще го запомнят децата му, защото „любовта на семейството е най-важното нещо“.От дълбините на сърцето: Алекс написа изключително мило и трогателно писмо до ЛаскинАктрисата и телевизионна водеща Александра Сърчаджиева реши да използва социалната мрежа Фейсбук, за…Jul 7 2019skafeto.com

Скръбна вест: След Чочо и Ласкин си отиде още един знаков актьор от „Хайка за вълци“Още един знаков актьор от популярния български филм „Хайка за вълци“ вече не е между нас. Тодор Близ…May 31 2019skafeto.com

loading...