ананиев президента

Здравният министър Кирил Ананиев се превърна в поредния член на правителството Борисов-3, който се впусна в словесната битка срещу президента на България Румен Радев.

„Всички казват, че не приемат проекта. Няма проект. Ние в момента протестираме срещу проект, който го няма. Сега изпълнителят има срок до 1 година да разработи проекта“.

Това каза здравният министър Кирил Ананиев, след като беше изслушан от ресорната комисия в парламента, предаде БГНЕС.

„Сега какво критикуваме, вие знаете ли? Скелето? Скелето се критикува, без да са погледнати всички тези изследвания, които направихме януари миналата година“, коментира министърът, който отговори на атаките на президента Румен Радев.

Държавният глава е разтревожен, че детско лечебно заведение ще бъде в 40-годишна недовършена постройка в двора на Александровска болница. Държавният глава също така е притеснен и дали проектът, какъвто обаче се оказа че няма, ще бъде изпълнен прозрачно.

Виж още:Министър Ананиев: Нещо се пообърках за живачните термометри, ала иначе държа контролаОтварянето на детските градини не означава, че епидемията е преминала. Всяка нова мярка трябва да бъ…May 20 2020skafeto.com

Върховният административен съд обяви за нищожна заповед на Ананиев за карантинатаВърховният административен съд обяви за нищожна заповед № РД-01-157/26.03.2020 г. на министъра на зд…May 18 2020skafeto.com

loading...