ангелкова депутат

Николина Ангелкова ще продължи кариерата си в законодателната власт като депутат от ГЕРБ. Тя ще е част от 44-ия парламент, предава БЛИЦ.

Доскорошният министър на туризма вече е вписана в групата на ГЕРБ. Ангелкова промени и местоработата си в официалния си LinkedIn профил.

Николина Ангелкова бе избрана за депутат на последните парламентарни избори от 26-и Изборен район Софийски.

В третия кабинет на премиера Бойко Борисов тя бе излъчена отново за министър на туризма.

Един от основните й приоритети в работата бе намаляването цената на чадърите и шезлонгите по Черноморието и налагането на по-сериозни проверки.

На Ангелкова се падна тежката задача да съживи туризма след връхлитането на COVID-19. Тя насочи усилията си да задържи чуждите туристи у нас, но и да апелира българите да се откажат от гръцкото море.

От бранша обаче до последно имаха критики към нея, че не се предприемат правилните мерки. Иначе името на Ангелкова не беше спрягано сред първоначално обявените имена на министри, чиито оставки поиска Борисов. Тя бе освободена от поста след коалиционен съвет. Нейното място бе заето от вицепремиерът Марияна Николова от квотата на НФСБ.

Виж още:Нов удар по Ангелкова – била приятелка с „разни чичковци в чужбина“Слънчев бряг не е с дизайн за българи. И до днес ние нямаме много българи на първа линия. Те ходят н…Jul 27 2020skafeto.com

Господарите разнищиха Ангелкова: Нашето море – фекалии, бетон и скъпотия (ВИДЕО)Като българското няма друго по света. Каквото и да си говорим, ние сме уникална държава с уникални в…Jun 28 2020skafeto.com

Доц. Кунчев отсвири Борисов и Ангелкова и потегли към Гърция (СНИМКИ)Главният държавен здравен инспектор доц. Кунчев бе засечен тази сутрин на границата ни с Гърция. …Jun 16 2020skafeto.com

loading...