„Допускам, че Евелин Банев-Брендо сам е пожелал да се върне у нас“, коментира журналистът Анна Заркова за задържането на „кокаиновия крал“ в Украйна и издаването на заповед за екстрадирането му у нас пред БТВ.

Той беше задържан в Украйна за пране на пари и разпространение на наркотици.

Ние скоро ще разберем какво е станал, ако не по свое желание се връща у нас, той като нищо и ще я напусне“, добави Заркова.

Според нея ареста на Брендо ще остане в тайна.

„Такива клиенти на правосъдието като Брендо, които имат особени връзки със спецслужбите, и с някои техни агенти и имат привилегията да ползват някои екстри, докато се водят на тефтер в затворническите общежития“, каза още Заркова.

Тя коментира и че около него ще останат много въпроси:

„Ще се питаме защо, както казват испанските карабинери, е успял да вкара само за 2 години тонове наркотици в Европа и е спечелил 100 милиона евро.

Тогава защо не си е харчил пари на някой плаж, а е отглеждал марихуана в тази размирна страна вкъщи. Друг въпрос е дали е предупредил прокурорите, че ще идва в България, които за два дни изготвиха светкавично искането за екстрадиция“, каза още Заркова.

Вижте още:
Брендо ползвал телефон от злато с облика на Путин (Снимка)Уникален телефон с лика на Путин е ползвал Евелин Банев-Брендо, става ясно от разпространените снимк…Sep 11 2021skafeto.com

Сензация: Брендо арестуван в КиевНаркобосът Евелин Банев – Брендо е арестуван в украинската столица Киев. Българският ъндърграунд бос…Sep 10 2021skafeto.com


loading...