интензивен септември

На плажно заведение в Царево е въведена такса барбарон. За това сигнализира възмутен турист в социалните мрежи. Снимката на касова бележка, в която седящите места са таксувани с по 6 лева, бе споделена стотици пъти.

„Искам да ви разкажа, защо според мен синдрома Андрешко убива всеки един бизнес в България! Сядаме с половинката и двете деца да хапнем и пием по нещо.

Плажът е Нестинарка в град Царево. Плажчето е гръмко обявявано, като едно от безплатните и наистина има зони, в който шезлонг и чадър са по 0 лева.

НО, тук идва голямото но, в заведението „Клуб 35“, което имахме неблагоразумието да изберем, се плаща за барбарон по 6 лв. Видно от сметката, която прилагам, сме консумирали разни неща. Така да се каже, не сме седнали да пием едно фрапе и да нагъваме сандвичи от вкъщи!
Възмутен летовник: Оскубаха ни с такса "барбарон" в плажно заведение на Нестинарка (СНИМКА)

Не че има лошо в това, просто не приемам за нормално да седнеш в заведение и да консумираш внесено от отвън. По същия начин не приемам и да седна да ям и да ме карат да плащам освен за храната, и за столовете!

Днес заведението се „изхитри“ и спечели едни 12 лева, но всъщност загуби много повече“, гласи част от публикацията на недоволният клиент Християн Георгиев.

Виж още:Светльо Витков попиля Ангелкова: Да се къпя в кенефа Черно море? Не, благодаря!„Призивите да подкрепим българския черноморски туризъм ще отклоня с усмивка. Не, благодаря!“ По този…Jun 2 2020skafeto.com

Господарите разнищиха Ангелкова: Нашето море – фекалии, бетон и скъпотия (ВИДЕО)Като българското няма друго по света. Каквото и да си говорим, ние сме уникална държава с уникални в…Jun 28 2020skafeto.com

loading...