баща дарин лазаров

„Дари, моят син, е най-добрият ми приятел в живота ми. Светлината му, усмивката му ще греят от небето и никога няма да угаснат.” Това написа в профила си във Фейсбук Цецо Лазаров, баща на намерения обесил се младеж Дарин Лазаров.

Припомняме, че момчето бе в неизвестност от 26 август. За последно Дарин бе видян от негови приятели в Самоков, където заедно били на купон. От там той си тръгнал с кола към София, където дирите му се губят.

Колата му бе паркирана в района на столичния квартал „Драгалевци“, а в нея се намирали и личните му вещи. На мястото нямало следи от насилие, припомня БЛИЦ.

Младият мъж е живеел е в общежитията на Академията на МВР. Оставали са му едва три изпита, за да се дипломира. Майката на Дарин на няколко пъти излезе с апел в социалните режи и по медиите, ако някой забележи синът й, да се обади на 112 , или в МВР.

22-годишният Дарин бе в неизвестност от 26 август. Ден по-късно камера засякла колата му на столичното околовръстно. Семейството обяви Лазаров за издирване, а МВР бързо откри колата и мобилния му телефон в кв. „Драгалевци“ в София. На 6 септември полицаите намериха и младежа мъртъв. Оказа се, че той се обесил.

Дни по-късно приятелка на открития обесен младеж Дарин Ангелов заплете мистерията около смъртта му. В печална публикация в социалната мрежа Росица Вранчева намеква, че младежът не се е самоубил, а има отговорен за фаталния му край.

Погребението на Дарин ще се състои днес от 13 часа на гробищен парк „Ридо”.

Виж още:Приятелката на обесения Дарин: Любов моя, ти беше моята сродна душа!Десислава Механджийска – приятелката на Дарин Лазаров, който беше открит обесен, се сбогува трогател…Sep 8 2020skafeto.com

Дарин открит обесен в „Драгалевци”Кошмарна новина: Изчезналият МВР школник Дарин Лазаров, който от 26-и август бе в неизвестност, е от…Sep 7 2020skafeto.com

Намериха колата и телефона на изчезналия Дарин, от него няма следа вече шести ден22-годишният Дарин Лазаров, който е в неизвестност от 6 дни, е бил студент в Академията на МВР. Оста…Sep 1 2020skafeto.com

22-годишен мъж изчезна безследно от СофияСтоличното Седмо РПУ издирва 22-годишен млад мъж, който е неизвестност от пет дни. По данни на близк…Aug 31 2020skafeto.com


loading...