Иван Сергеевич Тургенев разград

Двама бащи се млатиха до пускане на кръв пред физкултурния салон в ОУ „Иван Сергеевич Тургенев“ в Разград, този петък. За скандала между двама родители съобщи говорителят на полицията в града Илияна Георгиева, по случая е образувано досъдебно производство, пише Glas.bg.

Според официалната информация боят е станал към 17:30 часа в четвъртък.

47-годишните мъже, които имали ученици в „Тургенев“ били в стара родова вражда и постоянно нахъсвали и децата си да продължават конфликта. В четвъртък се засекли пред физкултурния салон и започнали да се карат, после препирнята им минала в ръкопашен бой.

Единият от татковците ударил с юмрук другия в лицето и разбил устната му. Наложило се да викат линейка и да откарат пострадалия в Центъра за спешна медицинска помощ в Разград. Там го предгледали и го пуснали да се лекува в домашни условия.

През цялото време докато траела „боксовата среща“ свидетели на боя били и малолетните деца на двамата мъже. Те не участвали в боя, а само си разменяли обидни реплики.

„Инцидентът е станал извън учебно време, децата са дошли на занимания в баскетболния клуб и са се скарали. Обадили са се на родителите си, те са дошли, на едното момче, май е дошъл батко му, такава е информацията, която имам от близки на децата“, коментира ситуацията пред „Монитор“ директорът на ОУ „Иван Сергеевич Тургенев“ Милена Орешкова.

Скандал на пътя в София завърши с отхапан нос (ВИДЕО)Доставчикът на храна Андрей Куртев е с отхапан нос след скандал на пътя и бой в столичния квартал „Л…Nov 22 2019skafeto.com

loading...