бенатова слави

Миролюба Бенатова отрече слуховете, че е част от новия проект на Слави Трифонов. Неотдавна се появи информация, че тя щяла да е в екипа на шоумена и да работи в бъдещата му телевизия. Но ето какво казва Бенатова по темата:

„Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов.

Имахме един разговор преди месеци, по негова инициатива. Може би е въпрос на стил, но Слави се държа, сякаш аз съм го потърсила, а не той мен. Обясни ми, че „винаги съм била виновна за всичко“, че не съм наясно със себе си и други подобни, „мотивиращи“ тези, от които не разбрах защо ме е поканил.

Все пак каза, че ме потърсил, понеже съм „шило, което не стои в торба“. За работата по същество стана дума бегло. Беглото предложение включваше подобни условия, които вече неотдавна отказах.

Реално нямахме среща.

Така отговарям на всички, които се вълнуват от темата. И на тези, които отново – традиционно, усърдно и невинаги безплатно, разпространяват лъжи по мой адрес.

Аз продължавам да шофирам и да си пиша в свободното време. Това е моето хоби, както вече имах възможност да споделя“, пише Бенатова.Миролюба Бенатова стана шофьор на такси и отсече: Не е срамно, срамно е да те поръчват за поръчкови репортажиМиролюба Бенатова е таксиметров шофьор с издържан изпит пред ДАИ. Разследващата журналистка направи …Sep 20 2019skafeto.com

Нов удар на Слави, привлече голямо име в екипа си (СНИМКА)В края на месеца стартира телевизията на Слави Трифонов. Шоуменът вече е събрал екипа си, с който ще…Oct 9 2019skafeto.com

loading...