божков куршевел

Хазартният бос Васил Божков се е отдавал на фантастични приключения в перлата на френските ски курорти Куршевел, за които е пръскал по около милион евро на седмица. Гръмката новина съобщи агенция БЛИЦ, позовавайки се на два независими източника.

Милиардерът се е уединявал с компании в луксозното шале (хижа) „Еделвайс“, което може да бъде наето срещу 500 000 евро за едва седем дни. Още толкова пари отиват за наемане на персонал и зареждане с шампанско, черен хайвер и скариди.

В разкошния ски оазис Божков и гостите му са се отдавали на приключения и в СПА комплекса, който е снабден с 13-метров басейн, джакузи последен писък на технологиите и собствен водопад.

Комплексът е истинско пристанище на уединението, предлагащо два луксозни апартамента „Мастър“ по 100 квадратни метра всеки и трапезария с площ 200 м2.

Самият „Еделвайс“ разполага с цели осем невероятни апартамента, разположени на 7 етажа с площ над 3000 м2. Според дописката на БЛИЦ в него Божков е водил международния аферист Барак Алон и румънския шеф на bTV Флориан Скала.

Веселата компания е завършвала вечерите си в нощния бар на „Еделвайс“, който побира около 100 богаташи.

Според очевидци Божков е прекарвал солидна част от времето си в два шикозни ресторанта – „Cap Horn“ и „Nammos“. Луксозните заведения са забавлявали хазартния бос с изискани блюда, но които биха завидели дори кралски особи.

Куршевел винаги е бил пионер в гастрономията. Историята разкрива, че през 1979 г. „Le Chabichou“ е първият ресторант в курорта, спечелил звезда на Michelin, последван от втора звезда пет години по-късно.

Превъзходният курорт е предпочитано място за световните звезди Кристина Агилера, Джордж Клуни, Роман Абрамович. Това са само малка част от известните и богатите гости на курорта, с които можеш да се разминеш по пистите на курорта.

Виж още:Осман Октай преди 3 месеца: Божков не е Цветан Василев, Борисов и Гешев да си увеличат охраната„Васил Божков не е Цветан Василев. Божков, с милиардите зад гърба си и със структурите, с които разп…May 14 2020skafeto.com

loading...