Борисов Албена хеликоптери бомба добавка от 50 лева борисов Велико народно събрание караянчева запис министрите прибирането на софиянци кредит от Международния валутен фонд извънреден брифинг Бойко Борисов Синдикатите Борисов Националния оперативен щаб нулевият пациент спешни мерки в помощ на хората
Бойко Борисов

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се отказва от депутатския си имунитет. Това съобщи самият той в специално изявление в кулоарите на парламента. Решението си е взел след разговор с парламентарната група на ГЕРБ.

В България ако някой не ми спомене името, той се оказва незначим.

Тук виждам, че и нашите некоалиционни партньори, и нашата неопозиция, защото напомням как Корнелия Нинова от трибуната на НС ме призова да ги събера и да направя правителство. Множество сигнали на служебното правителство срещу Нинова стоят на трупчета. Явно затова тя се опитва да се възползва и върши някаква друга чужда задача, обясни Борисов.

Все пак аз съм Бойко Борисов. Ще си дам имунитета, въпреки толкова очевидното направено от тогавашния главен прокурор срещу мен. Но аз вярвам и на българския съд, и на българската прокуратурата. Няма да бъда жертва на шантаж и изнудване.