https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Столичната полиция изяснява случай на брутална агресия в денонощен магазин в кв. „Люлин“ 3.

Трима хулигани нападнаха друг мъж, като записаната от охранителните камери схватка предизвика сериозно възмущение в социалните мрежи, съобщава БТВ.

От аудиозаписа на камерите се разбира, че тримата агресори първоначално са влезли в конфликт с продавача в магазина, при което негов приятел дошъл да го защити. Персоналът, управителят и собственикът на магазина обаче отказват коментар по случая.

След размяна на „любезности“, в клипа следва и размяна на удари с ръце и крака, при която нападнатият парира повечето атаки, но все пак е свален на земята и ритан от хулиганите.

Именно в този момент се включва един от тях, който по-рано в клипа даже се представя като Весо Телото. С такова прозвище е осъденият като член на т.нар „Банда на Чуковете“ и обвиняем за наркоразпространение Веселин Ермалаев. Той също не иска да коментира дали има общо със случилото се.

Клипът приключва с бягството на агресорите, а поваленият мъж видимо се разминава без сериозни наранявания. През цялото време продавачът остава при касата и не се включва в мелето.

В СДВР официално не е подаван сигнал, но след медийни запитвания започнаха работа по случая.

Вижте още:
„Омикрона“ в автобус 310 в Люлин (СНИМКА)На неочаквана гледка са станали свидетели пътниците в автобус 310, който свърза големия жк Люлин с ц…Dec 15 2021skafeto.com