Бой между хора на Волен

Бой между хора на Волен Сидеров в София! Областният управител на София и бивш депутат от „Атака“ Илиан Тодоров е бил нападнат от журналист на телевизия „Алфа“ в столичното заведение, съобщи губернаторът, цитиран от сайта „Топновини“.

Грозната сценка се е разиграла в ресторант на пъпа на София, често посещаван от Сидеров и неговите сподвижници на ул. „Московска“.

По думите на Тодоров по поръчение на лидера на националистическата формация Волен Сидеров, водещият на публицистични предавания в телевизия „Алфа“ Николай Караколев се е спречкал с него, обиждал го е, след което го е ударил.

Караколев и преди е влизал в схватки с представители на другите партии от настоящата коалиция „Обединени патриоти“, включително и с лидера на НФСБ Валери Симеонов, с когото преди години стигнаха до ръкопашен бой и органи на реда едва ги разтърваха.
След бурната схватка тази вечер областният управител е заявил, че не желае да бъде асоцииран с „Атака“ по никакъв начин.

Виж още:Волен Сидеров: Искам НСО да се закрие!„Искам службата УБО, сега НСО, да се закрие“, заяви в съобщение до медиите лидерът на Атака Волен Си…Dec 14 2019skafeto.com

Волен Сидеров започна с цирковете и в Общинския съвет (ВИДЕО)Волен Сидеров постовете си мени, но циркаджийските номера – не. Лидерът на „Атака“ бе избран за общи…Nov 11 2019skafeto.com

Борисов: С Волен Сидеров сме в прекрасни отношенияС лидера на „Атака“ Волен Сидеров сме в прекрасни отношения“, заяви Бойко Борисов. „Винаги, когато с…Nov 2 2019skafeto.com

loading...