борисов арнаудова

Скандал между журналисти и пиарката на премиера Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова, се разгоря по време на брифинга в Министерски съвет тази сутрин.

Министър-председателят толкова се разгневи, че публично я заплаши, че ще я изгони, предава Дир.бг.

Разправията започна, след като репортерът от Телевизия 7/8 на Слави Трифонов – Станислав Балабанов, който ядоса колегите си в залата с настояване да му се отговори на всички въпроси, наблягайки на този защо са осигурени тестове за коронавирус за всички депутати, а няма за медиците от Спешна помощ.

„Моля ви се, оставете човека, просто ме дразните вие! Който иска, може да си изключи камерата и да не ни гледа. Няма да слушам след това, че някой искал да ме пита нещо и аз, като Радев (президента – б.р.), съм се обърнал и съм избягал“, изригна Борисов към другите журналисти и пиарката си.

Тя опита да каже, че иска да обясни нещо, но той не я изслуша:

„Моля те, Севда, седни си на местото, ще те изгоня! Ще те изгоня от залата, ако не си седнеш от местото“.

А на нейна реплика, че сама ще си тръгне, отвърна рязко: „Ми, тръгни си! Тръгни си!“.

След това Борисов отговори на въпроса и стана да си ходи. На излизане обаче се обърна към журналиста от „7/8“, очевидно намеквайки за шефа му, който освен като телевизионен водещ се изявява и като певец:

„Много поздрави! Може да се надпяваме…“.

По-късно Севдалина Арнаудова уточни пред медиите, че Тодор Балабанов е пуснат без акредитация в Министерски съвет. Тя напомни, че си има ред за влизане в сградата.

Виж още:Бойко Борисов: На мен ми е по-тежко, отколкото на лекарите на първа линияПремиерът Бойко Борисов е разпоредил масово тестване на хората в Банско. С бързи тестове ще се устан…Apr 8 2020skafeto.com

Слави скочи на Бойко: Не си господар на всички българи!Шоуменът и новоизлюпен политик Слави Трифонов „захапа” премиера Бойко Борисов от личния си профил въ…Apr 4 2020skafeto.com

Бойко Борисов: Не си играем на жмичка, за да надхитрявате властта (ВИДЕО)Някои българи май обичат да играят на жмичка! Ограничителните мерки си важат и хората вече са много …Mar 30 2020skafeto.com

loading...