Борисов Албена хеликоптери бомба добавка от 50 лева борисов Велико народно събрание караянчева запис министрите прибирането на софиянци кредит от Международния валутен фонд извънреден брифинг Бойко Борисов Синдикатите Борисов Националния оперативен щаб нулевият пациент спешни мерки в помощ на хората
Бойко Борисов

„Виждате, че ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати и браншови организации, защото за съжаление политическата класа излезе извън контрол. Дори и така наречените дебати не се занимават с важните теми, каквато е туризмът, например“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със синдикатите от туристическия и ресторантьорския бранш.

„Заради хората, които гледат, искам да кажа, че глупакът трябва да се убива с мълчание. Иначе и ти ставаш глупак. Радичков го е казал, не аз“, така Борисов коментира вчерашния дебат по бТВ, на който Кирил Петков се появи неканен, което доведе до напускането на представителите на ПП ГЕРБ от студиото.

Бизнесмени от туристическия и ресторантьорски бранш направиха своите предложения за подобряване на рекламата на страната ни. Те изразиха желание да бъде съставена камара, която да обедини представителите на бизнеса.

„Ние винаги се вслушваме в синдикатите. Всички политически партии трябва да се обединим върху това, което браншът предлага“, заяви Борисов.

„Ние сме направили ДДС-то 9% и ще го оставим така, защото е важно за бизнеса. 26 хиляди предприятия са в този сектор“, увери лидерът на ГЕРБ.

„Синдикатите могат да разчитат на нас и като опозиция, и като управляващи, че ще представляваме интереси им в парламента“, каза Борисов.


loading...