бойко борисов в пловдив
Снимка: Marica.bg

Войската, на която най-много разчитаме, са Специалните сили. Те вършат най много работа. Това заяви премиерът Бойко Борисов при посещението си в Съвместно командване на специалните сили в Пловдив.

„Не беше лесно, имаше много съпротива за това формирование, тъй като трябват допълнителни средства – бронирани машини и оборудване. Имате вече 300 000 патрона, а на 18 март ще бъдете в новата си казарма, която в момента се строи“, обърна се към командосите Бойко Борисов. Той им поръча да тренират, да се готвят така, че да останат живи и здрави, за да бъдат със семействата си.

Преди това Борисов връчи бойното знаме на Съвместното командване на специалните сили. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов пък връчи представителния флаг.

Бойко Борисов похвали специалните сили

След тържествената церемония премиерът отказа да отговаря на репортерски въпроси, качи в джипа си Пловдивския митрополит Николай и потегли в неизвеста посока.

Бойко Борисов похвали специалните сили

Вижте още:

НАТО: Руски подводници се активизираха в Атлантическия океанСлужители на НАТО и военни анализатори твърдят, че най-малко 10 руски подводници са участвали в учен…Jul 3 2020skafeto.com

loading...