борисов касиране

„Да внася където иска, бе! Разбирам каква е целта на въпросите, защото това, което виждате, няма как да ви е новина“, обърна се към медиите Бойко Борисов, давайки отговор на въпрос относно внасяне на иск от страна на гражданския кандидат за кмет Мая Манолова за касиране на изборите в София.

Въпросът бе зададен от журналистите по време на инспекцията на строителството по проекта „Междусистемна газова връзка Гърция-България“, извършена от Борисов, министъра на енергетиката и посланиците на САЩ, Азербайджан и Гърция.

Борисов обясни, че иска „цялата енергия да включи“ за градеж в страната, защото хората затова са подкрепили ГЕРБ. „Искат „Хемус“ да се довърши, искат магистрала до Белград, това искат българите. И аз го правя в пълен обем“, добави Борисов.

Репортер на БТВ обаче го репликира: „Но искат избраниците им да бъдат избрани честно“.

А премиерът отвърна: „Какво по-честно, бе госпожо! Бихме на двата тура. Партия ГЕРБ има почти два пъти повече общински съветници в София от БСП“.

Журналистът му припомни, че Манолова иска касиране на вота за кмет, не за съветници.

Според премиера това действие не е сериозно. „Ми аз искам касиране на изборите за президент, но то му свърши мандатът“, вметна Борисов, забърквайки в темата и Румен Радев.

„Ей, много им е мъчно, ай, колко им е криво, много ги е яд! Много тежко им се отразяват тези неща всеки ден“, каза въодушевен Борисов.

Припомняме, че днес Инициативният комитет за издигането на Мая Манолова за граждански кандидат за кмет на София внася жалба в Общинската избирателна комисия, в столицата, на ул. „Московска“ 33.

В жалбата са посочени доказателства за груби нарушения на изборните правила на местните избори за кмет в София.

Нейният инициативен комитет стартира петиция за оспорване на резултата от изборите в София, а също излезе и с предложения за промени в изборните правила, сред които и въвеждането на машинно и електронно гласуване.Извънредно разпореждане на Бойко Борисов след разследване на Васил Иванов (ВИДЕО)Директорът на Многопрофилната болница за активно лечение в гр. Пазарджик д-р Васил Вълчев е освободе…Nov 11 2019skafeto.com

Бойко Борисов: Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на България (ВИДЕО)„Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история“. …Nov 10 2019skafeto.com

За 30 години постигнахме Бойко Борисов! Честит 10 ноември!„За 30 години постигнахме Бойко Борисов! Честит 10 ноември!“ е коментар на Тони Филипов в сайта redu…Nov 10 2019skafeto.com

loading...