Борисов БНБ след Гешев

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„Отдавна е депозиран отказът ми от имунитет – тази дъвка да спрат да я дъвчат. Вчера го изпратих на Росен Желязков и днес вече го е завел“. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Струваше си да направим правителство и да изведем България на позицията, в която е направила своя цивилизационен избор, каза още той. Борисов разказа, че благодарение на това, че ГЕРБ да водили процеса за съдебната реформа, преди два дни е паднало още едно от условията за Шенген.

Борисов коментира и събитията от четвъртък – посещението на Зеленски у нас. „Беше доста забавно. Настроението беше много хубаво и действително с Кирил Петков бяхме заедно и именно преглъщайки и его и самовлюбеност показахме, че заедно можем да постигнем успех“, заяви той.

По думите му това е голям успех за България. „Още повече когато видяхме срещата при президента Радев. Аз съм убеден, че няма човек в Европа, в Америка, в нашите евроатлантически партньори, където да има съмнение за това колко стабилно България стои зад това семейство и колко нестабилно е стояла преди месеци“, допълни Борисов.