бойко борисов изявление

Премиерът Бойко Борисов гласува на втория тур на кметските избори около 14,30 ч. в училището в родната си Банкя и след това коментира както днешните думи на президента Румен Радев, така и разговора си с френския лидер Еманюел Макрон.

Само когато той победи тогава явно са били честни изборите, контрира лидерът на ГЕРБ. По-рано днес Румен Радев изрази притесния относно честността на вота.

„Един мъж, обграден от Корнелия Нинова, Мая Манолова, Татяана Дончева, Елена Йончева… Те го ошашавиха. Не му завиждам. То е чудо около него“, заяви Бойко Борисов.

Премиерът каза, че е пуснал своя глас за това София да расте все по-хубава и по-хубава.

„Кремиковци бълваше дим във всички цветове на дъгата и благодарение на нашата политическа вола вече го няма. Това което сме направили за чистотата на въздуха е много“, допълни Борисов.

На вметката на журналист как ще коментира обвиненията, че агитира в деня на вота премиерът обяви: „Аз съм лидер на партията, участваща в изборите“ и попита Румен Радев на коя партия е шеф, че да се меси така в партийните дела.

А след това Борисов се разсърди и каза, че след като думите му днес се приемат за предизборна агитация той повече няма да говори до края на изборния ден.


Още:
Фандъкова: София няма време за губене и експерименти, а има нужда от работаNo ExcerptNov 3 2019skafeto.com

По-слаба избирателна активност на балотажа в София, Варна и ПловдивСпоред данните от екзит пол на “Галъп интернешънъл“ се наблюдава слаба избирателна активност на бало…Nov 3 2019skafeto.com

Мая Манолова: Всичко е преодолимо, гласувайте!„През цялата кампания представях моите идеи и решения за София, така че е ясно за какво гласувах – з…Nov 3 2019skafeto.com

Радев гласува и разкри защо Макрон оплю българитеПрезидентът Румен Радев упражни правото си на глас на днешния балотаж за столичен градоначалник. Гл…Nov 3 2019skafeto.com

Патриарх Неофит гласува за кмет на столицатаГлавата на българската православна църква патриарх Неофит гласува в деня на балотажа в София, съобщи…Nov 3 2019skafeto.com

loading...