булевард Линкълн

Чисто новият булевард „Линкълн“ в столичния район „Овча Купел“, чийто ремонт тече вече повече от 1 година, вече е пред разпад. Снимките от настилките и тротоарите в плачевно състояние публикуваха от гражданската инициатива „Спаси София“, която издигна Борис Бонев за кандидат-кмет.

„За да не се окажем с поредния некачествен обект, настояваме Общината незабавно да възложи извършване на ремонти дейности по компрометираните участъци.

Наложително е и преправяне на водещите ивици за незрящи, които отново са абсурдно разположени и карат хората да заобикалят всякакви препятствия, вкл. и пътни знаци. Припомняме, че ремонтът вече предизвика полемика, след като не беше осигурена велоалея, въпреки че такава е предвидена в плановете на Столичната община, а някой явно беше забравил и дърветата“, пишат от „Спаси София“.

Неприятната ситуация с булевард „Линкълн“ е поредният случай на мърляв ремонт в София. През последните години са били пропилени стотици милиони в такива, а качеството на живот не се е променило, отбелязват още от инициативата.Мая Манолова внася жалба за касиране на вотаИнициативният комитет за издигането на Мая Манолова за граждански кандидат за кмет на София ще внесе…Nov 10 2019skafeto.com

Бонев: Дано Фандъкова си спази обещанията„На тези избори беше зашлевен шамар на управляващата партия в няколко града“, заяви пред БНТ Борис Б…Nov 3 2019skafeto.com

loading...