буса на Системата ни убива

„Целенасочена търсена акция от страна на полицията“. Така председателят на младежката организация на „Да, България“ Десислава Николова коментира в сутрешния блок на bTV недопускането на буса „Системата ни убива“ да премине в посока „Орлов мост“.

Някои е взел решението и е издал заповед. Работата на полицията е да предотвратява конфликтите, а не да създава такива, коментира тя. Николова посочи, че управлението прекрачва границите, а не акцията на майките от „Системата ни убива“. Редно е, когато не ходи в Министерски съвет и не отговори на нашите искания, ние ще отидем при него, категорична бе тя.

Протестите нарастват с всеки изминал ден, грешките, безпардонното управление и всеки ден намираме мотиви за оставката на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, подчерта Николова. Няма умора, а има още повече гняв и протестите ще нарастват, докато няма оставки, закани се тя.

Десислава Николова цитира проучване на „Алфа Рисърч“, според което 60% от българите искат оставката на целия кабинет на „Борисов-3″. Делян Пеевски управлява държавата, плете своите мрежи и упражнява влияние върху фирми и частни собственици. Зад гърба на Делян Пеевски е само Ахмед Доган“, посочи тя, като нейната цел е да политизира още хора.

Вижте още:
Майките на автошествие до къщата на премиераМайките на деца с увреждания от „Системата ни убива“ организират автошествие тази вечер. Те ще посет…Aug 1 2020skafeto.com

„Да, България“: Полицията умишлено блокира за буса на „Системата ни убива“No ExcerptAug 2 2020skafeto.com

loading...