българския гражданин в Истанбул

„Разследването с българския гражданин в Истанбул продължава“, заяви пред Нова телевизия консулът ни в мегаполиса Ангел Ангелов. „Все още нямаме информация“, каза той. „Изключително неприятен инцидент“, добави Ангелов.

В интернет сайтовете имало споделени разкази на очевидци. Установена е самоличността на застреляния българин.

Става въпрос за човек със силно психично разстройство или под въздействието на опиати, поясни консулът ни в Истанбул. Той имал неадекватно поведение, изключително агресивно се е държал.

Росен Желязков, бивш шеф на затворите, каза пред БиТиВи, че простреляният в Истанбул българин е лежал във Варненския затвор. Страдал от параноидна шизофрения. Проявявал е и автоагресия. Лежал е и в психиатрично заведение. Извършвал е въоръжен грабеж.

Според Желязков е възможно той да е спрял лечението си. Тези хора ставали изключително опасни, когато не се лекуват и употребяват наркотици.

Припомняме, за инцидента стана ясно вчера. Сънародникът ни е бил прострелян смъртоносно при акция на турската полиция, след като нахлул с мачете и предизвикал безредици в заведение в града снощи.Убиха българин, вилнял в турски ресторант с мачете! (ВИДЕО)33-годишният български гражданин Милен Бахчеванов е бил убит в Истанбул. Той влетял в истанбулски ре…Jan 18 2020skafeto.com

loading...