Бърза помощ Плевен

Хипократовата клетва отдавна е само текст! Доказаха го служители на „Бърза помощ“ в Плевен, след като изоставиха 87-годишен дядо да лежи в кръв, съобщава Lupa.bg.

Инцидентът станал в началото на седмицата в плевенския квартал „Мара Денчева“. На обяд, когато дядото се прибирал от пазар, му станало лошо и припаднал. При падането той ударил главата си в парапета на стълбището и паднал на ръката си, която се подула веднага.

Съседка го намерила след минути, а той целият облян в кръв от аркадата над окото му. Обадила се на съпругата му, а след това и на „Бърза помощ“.

Медицинският екип пристигнал след близо 30 минути, но за учудване на всички лекарят заявил, че това не е спешен случай.

„Не смогваме, имаме много подобни повиквания. Това не е спешен случай. Спешни са инфарктите и инсултите“, казал лекарят, разказват съседите.

Лекарите и шофьорът дори не помогнали да приберат дядото, а си тръгнали веднага.

След още 20 минути по-млади хора от блока сторили това, помогнали за промивката на раната, а след това и с кола, с която го откарали в болницата.

Там се установило, че 87-годишният човек има леко сътресение, пукната кост на ръката, а раната над окото била зашита.Само в България: Повишиха очен лекар, източил 300 бона от НЗОК, в национален консултант (ВИДЕО)Лекар, уличен в източване на Здравната каса и фалшифициране на документи, беше повишен в национален …Oct 21 2019skafeto.com

Да не си болен в България: Лекари завързаха жена на скенера, забравиха я за 6 часа и я обявиха за издирване (ВИДЕО)Лекари забравиха жена в скенер и дори я обявиха за издирване. Случаят е отпреди 10 дни в общинската …Oct 18 2019skafeto.com

loading...