Не сме имали по-успешен финансов министър от десетилетия. Такава оценка даде лидерът на НФСБ Валери Симеонов за работата на финансист номер едно Владислав Горанов в сутрешния блок на БНТ.

Оценката му за здравния министър Кирил Ананиев също е положителна, като според Симеонов той се съобразявал с мнението на щаба и има адекватно поведение.

Бившият вицепремиер недоумява защо трябва да се коментират разговорите на Горанов с бизнесмена Васил Божков, тъй като има много по-важни теми в страната, като ограничаване на заразата с коронавируса.

Владислав Горанов: Всички страдаме от кризата„Разпространилата се зараза от новия коронавирус COVID-19 несъмнено ще нансесе сериозни последствия …Mar 28 2020skafeto.com

„Какво носят на парче подхвърлени скандални новини от човек с обвинения. Хвърчащи бележки и едни смс-и – това ли са новините на България“, запита Симеонов.

Гешев: Няма основания за проверка на Владислав ГорановСамо в България видях държавата да се моли сутрин, обед и вечер на хората да спазват правилата. Тази…May 16 2020skafeto.com

Според него държавата не трябва да се занимава с този упрекнат, обвинен с 11 обвинения човек. По отношение на съдбата на ПФК „Левски“, Симеонов отново запита в типичния си стил толкова ли е важен този клуб „Левски“, за да се занимаваме с него?

Владислав Горанов: Банкова ваканция няма да има!„Банкова ваканция няма, ваканцията е само ученическа. Одобрената от БНБ методика предвижда възможнос…Apr 11 2020skafeto.com

По думите му „Левски“ е частен отбор, държавата може да помогне, но това не е първата задача, а първата задача трябва да бъде опазване живота и здравето на хората.

Владислав Горанов: Не е време за безусловен базов доход!Нека бъдем умерени в първите дни на кризата и да разпределяме ресурсите за най-засегнатите. Това каз…Apr 6 2020skafeto.com

loading...