симеонов кресливи жени нфсб вмро

Напрежение възникна на протеста на ресторантьорите пред Министерски съвет, след като един от прозорците на правителствената сграда бе отворен от човек, който силно прилича на зам.-председателя на парламента и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

Множеството го посрещна с обидни скандирания и викове. Въпросната фигура се задържа на прозореца няколко секунди и преди да го затвори вдигна ръка в жест, който прилича на показване на среден пръст, пише Дир.бг.

Разстоянието обаче е твърде голямо, за да се прецени с абсолютна сигурност дали това наистина е Валери Симеонов и дали жестът му е този.

Собственици и персонал на затворените заведения се събраха на национален протест пред Министерския съвет в 12 ч. днес. Те настояват да започнат работа от 1 февруари.

Акцията е под мотото „Марш към свободата“ и се организира от Асоциацията на заведенията и Сдружението на заведенията в България.

Преди дни от бранша поискаха и оставката на здравния министър Костадин Ангелов.

Виж още:Ресторантьори окупираха Триъгълника на властта! Премиерът: Пак ли искате да избухне пандемията?След разцеплението на бранша във вчерашния ден част от недоволните собственици и служители на затвор…Jan 27 2021skafeto.com

Борисов: Реагираме веднага при бедствия, аварии, пандемия и предотвратяваме майсторски рисковете„Както с бедствията и авариите, щом има проблем, веднага реагираме, за да няма риск, така и с пандем…Jan 27 2021skafeto.com

loading...