Верига от любими продукти на нашето семейство

Семейство Райчеви от София са третото семейство от кампанията на Lidl „Верига от любими продукти на нашето семейство“, която представя български семейства от различни краища на страната. Райчеви вярват, че любовта се съдържа в натуралните отношения и продукти.

Любовта им към свежите плодове и зеленчуци е също толкова голяма, колкото и тази помежду им. С тях те обичат да си готвят и да се наслаждават на моментите заедно. Споделят, че харесват живота с бавно темпо, без стрес и без препускане през дните. Това са Лора, Емил и Никола Райчеви. Лора работи дълги години в банка, след това рязко сменя посоката и се захваща с ресторантьорство. От година е в творческа ваканция и се занимава основно с децата. Емо е ученик във втори клас, а Никола в първи.

Своят рай Райчеви намират в кухнята. Обичат да готвят заедно, да приготвят различни десерти, а дори и най-малкият може да забърка сос „Бешамел“.

Специално хоби на фамилията е зеленчуковата градина, която отглеждат през лятото. Въпреки че реколтата им е скромна, обичат да се наслаждават на това да гледат как от семчица през пролетта се стига до беритба само след няколко месеца. Превръщат градината в рай, правят лехи и алеи с плочки, за да изпъкне и красотата на цветята.

Семейство Райчеви от София намира своя рай в естествените отношения и продукти

Живеят близо до НДК и са щастливи, че вече могат да посещават градинката му заедно, а и да карат тротинетки.

След играта идва ред и на пазаруването. Магазинът на „Раковска“ е на две минути от тях и често прескачат дотам. Държат на свежите продукти. Пресен хляб, свежо месо, български плодове и зеленчуци и нещо екзотично за разкош, като мрежича авокадо.

Сред най-любимите продукти на семейството са всички плодове и зеленчуци и особено авокадото, заквасената сметана Pilos, сиренето Milbona в цилиндрична метална кутия, горгонзолата, доматеното пюре, шоколадът, вайс бирата и всички био продукти. Не пропускат да проверят и какво ново има при домашните потреби и градинските инструменти.

Имат и любима рецепта за шоколад от авокадо. С пасатор разбиват авокадото, добавят какао и кленов сироп от „Американската седмица“. Две минути и десертът е готов. Без добавена захар и със свеж плод.

Съветът на Райчеви е хората да не престават да се наслаждават на моментите заедно и винаги при възможност да избират плодовете и зеленчуците, както свежите и вкусни български, така и тези, които не могат да растат на родната земя. И винаги да ги избират в добро настроение, защото добрите отношения са най-естествените витамини за здравето.
В подкрепа на родното производство LIDL предлага 100% български розови домати и био краставициЛидл България предлага тази и следващата седмица 100 % български розови домати, био краставици и све…Apr 29 2020skafeto.com

Български производител с 40% ръст в мрежата на LIDL за последните три месецаСпециално за предстоящите празниците Лидл България стартира акция с 25% отстъпка на избрани продукти…Apr 13 2020skafeto.com

loading...