Виктор Николаев захапа Слави Трифонов заради отказа му да се включи в предизборните дебати и участия. Всяка сутрин в „Здравей, България“ членове на различни формации влизат в дебати и сравняват идеи и виждания, с които да спечелят избиратели за вота на 4 април. Днес в студиото на сутрешния блок присъстваха представители на „Изправи се! Мутри вън“ и коалицията „Воля“ и НФСБ.

„В студиото поканихме да присъстват и представители на „Има такъв народ“, но очевидно „Няма такъв народ““, заяви Николаев и добави: „Поне в студиото ни“.

Преди няколко дни Слави заяви, че не желае да участва в никакви предизборни дебати и изразява мнение само чрез профила си в социалната мрежа.

Вижте още:
Слави Трифонов и Емануела крият връзкаИмaт ли интимнa вpъзĸa Eмaнyeлa и Cлaви Tpифoнoв – тoзи въпpoc cи зaдaвaт фeнoвeтe нa фoлĸa, зaщoтo …Dec 13 2020skafeto.com

Голямата любов на Слави Трифонов се уреди и му натри носа (СНИМКА)Голямата любов на Слави Трифонов доказа, че който търси, намира. След повече от две години търсене н…Dec 1 2020skafeto.com


loading...