Пигмей

Е само такова чудо не сме видели! Кандидати за кмет на София да участват не в дебат, а във „физически двубой“. Свирепата покана отправи кандидатът на ПП „Атака“ Волен Сидеров към този на ВМРО Ангел Джамбазки.

„Каня от утре, 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки, където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври“, написа Сидеров в профила си във Фейсбук.

Дрязгата между двамата е от доста време, но се изостри особено напоследък. Миналата седмица Сидеров не спря да сипе хули и обиди по адрес на Джамбазки в скандално издание на предаването по БНТ „Референдум“, от което в крайна сметка бе отстранен.

„Казах истини, които явно са неудобни за някого, защото предаването „Референдум“ е свалено от сайта на БНТ. Какво не се хареса на господарите на БНТ? С тенденциозното поведение на водещата на предаването и цензурата, която ми наложи, като спря микрофона ми, за пореден път станахме свидетели на опит за заглушаване на истината, която умело, по заръка, медиите крият от българския народ. Тук може да чуете цялото предаване, защото криенето на информация от народа е едно от нещата, срещу които се борех в дисидентските си години“, написа тогава Сидеров във Фейсбук и публикува сваленото от сайта на БНТ предаване.Изведоха с жандармерия Волен Сидеров от студиото на „Референдум“ по БНТ (ВИДЕО)Волен Сидеров беше изведен с охрана от студиото на „Референдум“ след скандал по време на живото пред…Oct 2 2019skafeto.com

loading...