Волен Сидеров е освободен

Волен Сидеров постовете си мени, но циркаджийските номера – не. Лидерът на „Атака“ бе избран за общински съветник в София и напусна парламента. Дни след като подаде оставката си като депутат, Сидеров спретна поредния скандал, този път във фоайето на Столична община.

Новоизбраният общински съветник сам е заснел поредната си провокация и я е излъчил в партийната телевизия Алфа като голямо геройство. Медията твърди, че той е бил нападнат.

Сидеров се е опитал да влезе в сградата на общината късно вечерта в петък. Във видеото той самият обяснява, че преди това е имал среща с ръководството на кметството. След това се е опитал да се върне, но е срещнал съпротивата на полицаите, които дежурят на входа.

Сидеров се скарва първо с полицаите, после със служителка на общината, която му заявява, че не иска да я снима и с шефката на дирекция „Сигурност“ в Столична община Красимира Лазарова.

Скандалът продължава повече от половин час, през който лидерът на „Атака“ не спира да снима. В един момент той заявява на служителите: „Свиквайте, всеки ден ще е така“.

На помощ на Сидеров идва и дежурен екип от телевизия „Алфа“. Партийният лидер се държи грубиянски с Лазарова, намеквайки за сексуалната й ориентация. Той заявава: „Ще се видим на гей-парада“. А репортерът на партийната телевизия я пита дали е недоволна, защото Волен Сидеров е спрял Истанбулската конвенция.

През цялото време Сидеров твърди, че е бил нападнат, че полицаите са прикрили престъпление, като са отказали да задържат служителката, която е блъскала телефона му.

Само пред месец политикът спретна подобна провокация в ефира на БНТ. Тогава водещата на предаването „Референдум“ Добрина Чешмеджиева бе принудена да извика полицаи, които изведоха Сидеров от студиото. След това, обграден от вярната си агитка, лидерът на „Атака“ се опита да нахлуе в телевизията.

На първия тур на изборите се опита да влезе и в зала „Арена Армеец“, където изборните комисии предаваха протоколите си.

Това е поредната хулиганска проява на Сидеров. Преди години той организира опит за нахлуване в НАТФИЗ, както и скандал със служител на френското посолство в самолет от Варна до София. Волен Сидеров бе осъден за хулиганските си прояви. Самият той обаче твърди, че не му пука и няма да спре.Пак екшън с Волен! Сидеров щурмува „Арена Армеец“ (ВИДЕО)Пак екшън с Волен Сидеров! Лидерът на „Атака“ и други членове на политическата партия се опитват да …Oct 27 2019skafeto.com

Не Волен, държавицата ни е болна„Не Волен, държавицата ни е болна“ е коментар на проф. Драгомир Драганов в сайта retro.bg. Публикува…Oct 13 2019skafeto.com

Борисов: С Волен Сидеров сме в прекрасни отношенияС лидера на „Атака“ Волен Сидеров сме в прекрасни отношения“, заяви Бойко Борисов. „Винаги, когато с…Nov 2 2019skafeto.com

loading...