външен дълг

Влизаме в новата година с най-ниския дефицит в ЕС, както и с най-ниския външен дълг в Европа. Това каза премиерът Бойко Борисов, който е на работно посещение във Варна. Заедно с него са кметът на Варна Иван Портних и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, предава Дир.бг.

„Обещал съм на варненци „Хемус“ и се строи на макс, а до Търговище ще е готово до няколко месеца. Много тежка работа“, каза още той по време на проверка в компания за производство на бойлери.

От ръководството му благодариха за мярката 60/40, а от стоя страна министърът на труда и социалната политика Деница Сачева поясни, че във Варна са запазени много работни места.

„Наблюдаваме ден за ден как се движи пандемията и дай Боже да я преодолеем“, каза още Борисов.

„Виждате мерките в другите държави, при нашите съседи от вкъщи не могат да излизат. Ще минат месеци и ще се окаже, че България най-правилно управлява финансите, икономиката и здравните мерки“, заяви министър-председателят.

Виж още:Путин поздрави държавни глави и премиери, Радев и Борисов не са в списъкаПрезидентът на Руската федерация Владимир Путин поздрави с Рождество и настъпващата 2021 г. редица д…Dec 31 2020skafeto.com

Борисов: Ще дойде време, когато в ЕС ще гледат кой е ваксиниран и кой неОбщата сума само за ваксини е 180 мн. лв., още 50 млн. лв. подготвяме при необходимост – да имаме та…Dec 26 2020skafeto.com

loading...