В интервю за NOVA за резултатите от изборите говори депутатът от групата на ГЕРБ Георги Марков. Разговор за изводите, за грешките, за падането на Берлинската стена, за пороците на прехода, за Орбан, за когото Марков написа книга и за ислямизацията.

„Битката Манолова с Корнелия ще е много интересна. Ще има две БСП-та – на Мая и на Нинова. И ще си пишат писма, ще се карат за пленуми. И това е”, заяви Марков. Той допълни, че ГЕРБ трябва също да направи своите избори. „Премиерът нека помисли докога ще толерира „Да, България”, смята Марков.

„Гордея се, че съм софиянец. В рамките на ЕС няма друга столица, която 30 години да не е допуснала социалисти и либерали на власт. Личните качества и приличното поведение на Йорданка Фандъкова надделяха и тя победи”, сподели Марков. Той допълни, че всеки град има своите проблеми, както и София.

„На всички ни е ясно, че имаме нужда от още промени. Касиране на изборите няма как да има. Победата на ГЕРБ  по градовете е убедителна. От сега заявявам, че през 2021 г. Борисов ще спечели изборите”, каза още Георги Марков.

„Сърдим се на Слави Трифонов, че е сложил име на партията „Няма такава държава” и се питаме, ама как така. Ами няма друга държава, в която членовете на Висшия съдебен съвет се карат по между си 10 часа по телевизията пред цяла България. Няма държава, в която председателят на ВКС чете политически анализи”, каза още депутатът от групата на ГЕРБ.

Повече информация във видеото:

Вижте още:
Постави я на място: Георги Марков разби Нинова, обясни защо Бойко Борисов се прибира тихомълком в България„Опозицията има право да дава своите алтернативи и аз уважавам декларацията на БСП. Уважавам и Корне…May 11 2018skafeto.com

Георги Марков потъна в скръб, депутатът от ГЕРБ изгуби много скъп за него човек, последен поклонСъпругата на депутата от ГЕРБ Георги Марков е починала. Мария Лекова – Маркова си е отишла от коварн…Mar 23 2018skafeto.com

Георги Марков се скъса да хвали Бойко: Той си е мъж отвсякъде, само комплексарите не го харесватБившият конституционен съдия и настоящ депутат от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков засипа съ…Dec 20 2017skafeto.com


loading...