не посягай към мандата

Депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков направи първата си прогноза за предстоящите избори на 4 април. Преди дни той обяви, че започва на страницата си във Фейсбук рубриката „Прогнозите на Георги Марков“, пише Епицентър.

Ето първия политически коментар на Георги Марков:

Приятели,

Обещах Ви политически коментари, аз не съм политолог и никога няма да бъда. Аз съм просто човек, участвал три пъти в „живи“ парламентарни избори /за моя радост, все успешно/: ’90 г., ’91 г. и 2017 г.

Започвам с първия ми коментар за изборите на 4 април, доколкото ще е възможно да се състоят. Ключът на изборите няма да е в Пловдив, както твърди популярният политолог Калоян Методиев, виждайки люта битка между Борисов и Нинова.

Моето мнение е различно – Корнелия е обречена в Пловдив. Дори и без Бойко, Зико и СИЕ ЩЕ БИЯТ БСП С НАД 10%. През всички 32 година демокрация Пловдив си остана „най-син“, „най-десен“, „най-герберски“. Той се опази не само от комунизма, но и от джендъризма, не позволи да бъде оселячен.

За мен мачът ще се реши в София, където мандатите са 42. Политическа София 2021 г. не е София 2017 г. Срещу ГЕРБ се изправя „Да, България“, която с помощта на БСП превзе централните столични общини – Средец, Триадица, Оборище, Лозенец и други. Има вече властови ресурси.

Приятели, погледнете европейските столици – с изключение на Мадрид, Атина и София, други кметове от ЕНП няма, независимо от националните резултати. Навсякъде господстват неолибералните комунисти – в Западна Европа с помощта на мигрантите, в Източна – на НПО-тата на Сорос.

„Да, България“ е именно соросоидната партия, чиито НПО-та проникнаха дори на върха в съдебната власт. Владеят не една и две медии.

София ще има няколко нови играчи, които не са за подценяване. Васил Божков, който беше щедър собственик на двата най-големи футболни клуба – „Левски“ и ЦСКА, спонсор на велики олимпийски шампиони, за „Еврофутбол“ да не говорим.

Доживяхме да видим на сцената и Мангъров. Отсега му виждам кампанията: без маска пред Президентството РАЗДАВА АСПИРИНИ, ВМЕСТО ВАКСИНИ. Румен Петков ще донесе чай и ще има опашки. Няма как Слави Трифонов да не измисли някакъв концерт. В столицата има и доста кюстендилски софиянци, току-виж гласували за Мая.

Добре е Бойко ДА ИЗКЛЮЧИ ВЕНТИЛАТОРИТЕ и да припомни какво направи ГЕРБ и лично той за София – от зала „Арена Армеец“, в която гледахме Цвети, Гришо, та дори и Ана Иванович, през „Витошка“, до трите метра. Другите не направиха нищо. Щях да кажа две 00, но те дори и тоалетна не направиха.

Дано написаното от мен Бойко го прочете, че иначе ядове може да бере.

Дали не се налага да води две софийски листи?

Виж още:Георги Марков: САЩ ще ни натиснат да се откажем от ветото, което наложихме на Северна Македония„Ще обедини ли Байдън Америка и България?“ е анализ на Георги Марков, публикуван в сайта Епицентър. …Feb 2 2021skafeto.com

Георги Марков: Не съжалявам, че станах депутат в това Народно събрание, но дотук!Не желая да ставам депутат и няма да участвам в тези избори, обяви настоящият народен представител о…Jan 29 2021skafeto.com

Георги Марков загадъчно: Борисов да внимава с „вентилаторите“ в ГЕРБАко ситуацията наложи, президентът може да промени датата на изборите, но в рамките на конституционн…Jan 18 2021skafeto.com

Георги Марков към Борисов: Бойко, подвеждат те с поредната лудост за „втори“ главен прокурорКой е този нов ангел, който ще разследва главния прокурор и той ще е по-главен от него и няма ли нуж…Dec 17 2020skafeto.com

Георги Марков: Европейски съединени щати няма да има!Депутатът от ГЕРБ Георги Марков изригна мощно в подкрепа на решението на Унгария и Полша да наложат …Dec 12 2020skafeto.com


loading...