Георги Семерджиев задържан

Издирваният за смъртта на двете момичета при автомелето от снощи в столицата Георги Семерджиев е задържан от полицията. Медията ни научи, че той най-вероятно ще твърди пред ченгетата, че колата му е била открадната часове преди трагедията.

До момента бившият футболист се укриваше най-вероятно в гора край София, за да се изчисти дрогата и алкохола от кръвта му. Предполага се, че е звъннал няколко телефона на близки приятели, с които да си уреди алиби за фаталната вечер.

Полицейски патрулки проверяват коли, както в София, така и при изходите на столицата, за да не може помагач да помогне за бягството на бившия футболист.

Както медията ни първа писа, предполага се че мелето е предизвикано след употреба на алкохол и няколко вида силни наркотици.

На 11 юни столичната Пътна полиция е взела книжката на Георги Семерджиев заради употреба на 2 вида амфетамини. Именно това е козът на бившия футболист да твърди, че не е бил зад волана, защото няма книжка, а Аудито му е било откраднато.

Семерджиев щял да се прави до последно на жертва, въпреки че всички, които го познават биха казали, че за него не било проблем да шофира без книжка.

Джигитът често заобикалял закона и се правил на мъж пред приятелите си.

Преди 3 седмици Семерджиев е бил спрян от патрул в столичния кв. „Студентски град“, защото имал неадекватно поведение на пътя. При проверката, полицаите открили наличието на двата вида дрога. Веднага взели книжката му, която се оказала швейцарска. С нея не спрял да не спазва правилата. Имал 84 взети контролни точки. Една шофьорска книжка има 39.

Тепърва ченгетата ще доказват, че парите с които парадирал Георги Семерджиев са от търговия с дрога, за което той има и предишни издънки.


loading...