„Георги Семерджиев – онзи, който помете и уби минувачите на “Черни връх” и “Арсеналски”, е сочен за гравитиращ около “София-Запад”. Имал дело за наркотици – не зная прекратено или не! Според мои източници, Семерджиев е свидетел по едно от делата срещу Ради Ланеца! Бил “кошаревец” на Гешев и затова е бил пазен! И ето ти резултата! Мъртви минувачи…“, твърди Димитър Стоянов – един от редакторите на bird.bg.

Той направи още скандални разкрития, публикувани в личния му профил във Фейсбук.

„За момчетата от снимка пък ми беше потвърдено, че са съпричастни към някакъв случай на хулиганство. Членове на “София-Запад” били нападнали и били били цивилни полицаи, без да знаят какви са! Ама високопоставени полицаи. Ей така, за купона! Това станало в Созопол!“, споделя още Стоянов за случая от морето от преди дни.

Убиецът Георги Семерджиев прикриван от прокуратурата?

„Подозира се, че тези от снимката са извършители. Кадрите са от нощта на инцидента. Възможно е обаче те да са само свидетели, а други членове на тяхната група да са извършителите. Членовете на “София-Запад” са със странни протекции напоследък. А все по-често се появяват като свидетели по дела, за които прокуратурата няма никакви доказателства. И защитават тезата на обвинението“, завършва Димитър Стоянов.


loading...