гешев народното събрание

Категорично няма да подам оставка – това заяви главният прокурор Иван Гешев в Сливен. Той пристигна в града заради мащабна спецакция на прокуратурата срещу битовата престъпност.

„Продължавам борбата с мафията и битовата престъпност. Работя за хората“, заяви Гешев.

Според главния прокурор държавата е абдикирала от малцинствените групи, които продължават да са необразовани и да извършват престъпления.

Главният прокурор Иван Гешев е в сливенското село Шивачево във връзка с провеждането на спецоперация на прокуратурата и полицията срещу битовата престъпност, предава БЛИЦ.

Възрастната жена на 87 години, която е станала жертва на престъпление в региона се притесни, че нападателят й трябва да бъде арестуван, а Гешев увери, че рецидивиста е арестуван.

„Поредната изнасилена самотна жена. От социално слаб и необразован социопат. Задържан е, но това не възстановява срутения живот на жената й близките й. Заради тях прокуратурата продължава битката срещу престъпността“, заяви Гешев в Twitter.

„Съжалявам, че се срещаме по неприятен повод. Пожелавам ви да сте живи и здрави. Полицията си върши работата, за да защитава хората. Има 200 самотно живеещи в областта, казал съм на полицията да вземе мерки. Срамота е това, което се случи“, каза Гешев в Шивачево.

„Полицията заяви, че ще вземе допълнителни мерки“, посочи главният прокурор, а нападната жена заяви, че нападателите в селото не са един или двама.

„Държавата е длъжна да защити хората, които са си плащали данъците, които са градили и са работили цял живот. Срамота е това, което се случва“, каза още Гешев.

Виж още:Властта: Оставаме, точка! Борисов: А когато Шиши редеше кабинета на фигуранта Радев?Коалицията запазва стабилността си и ще управлява в този мандат. Най-важното решение предстои следва…Jul 16 2020skafeto.com

IHS: Борисов ще гледа да държи властта поне до декемвриВероятността за оставката на правителството нараства, но премиерът Бойко Борисов ще прави всичко въз…Jul 15 2020skafeto.com

КНСБ: Властта трябва да си отвори ушите и да чуе протестиращите„Основата на всекидневните протести е социална“, заяви в коментар пред БНТ президентът на КНСБ Пламе…Jul 14 2020skafeto.com

Протести срещу властта и в градове из странатаНад 200 пловдивчани се събраха пред сградата на общината и със скандирания се обявиха за оставките н…Jul 12 2020skafeto.com

loading...