Гешев шпиони ямбол

Аз съм съгласен напълно с президента Радев, че конституционните решения не се коментират, а се прилагат. Аз съм, благодарен, че ми се отговори. Това само показа, че е имало нужда от тълкуване. Това заяви главният прокурор Иван Гешев в Ямбол по повод решението на Конституционния съд за президента и вицепрезидента. То беше оповестено преди повече от 24 часа.

„Отговорено е на всички зададени въпроси. С решението си Конституционния съд казва и показва, че прокуратурата е спазила и продължава да спазва законите на Република България“, допълни обвинител №1.

„Рухна мита за всесилния и неподлежащ на контрол главен прокурор. Този мит беше разпространяват от политически среди и НПО-та, чиято цел е унищожаване на прокуратурата. Този мит рухна с решението на Конституционния съд”, коментира обвинител номер 1.

„Не смятам, че съм извършил нещо, за което да ме разследват”, коментира още Гешев в Ямбол.

„Имам врагове, с работата си засегнах хора с милиарди, знам, че ще има реакция, знам, че прокуратурата ще бъде атакувана, ще бъдат направени опити да бъде унищожена. Ще правя каквото трябва да се направи, да става каквото ще”, заяви Гешев.

Според него спецпрокуратурата не е удобна на хора с много пари и те искат да компрометират тази институция, предава БЛИЦ.

„Моята цел е българските граждани да получат правосъдие чрез законност. Тук е разкрита една от най-големите наркоклаборатории, изключително добре оборудвана“, уточни Гешев.

Виж още:Шамар за Гешев! КС: Президентът не може да бъде разследван, обвиняван, проверяван и подслушванПрезидентът не може да бъде разследван и обвиняван, но ако има нещо срещу него, докато изпълнява длъ…Jul 30 2020skafeto.com

Сигнал срещу Гешев, искат да бъде разследван, че ползва СРС-та за пропагандаДен след като Конституционният съд се произнесе, че всеки прокурор има независимост от главния и мож…Jul 24 2020skafeto.com

ГЕРБ и БСП в един глас: Гешев да идва в парламентаДепутатите одобриха предложението на БСП, с което се иска от главния прокурор Иван Гешев да изготви …Jul 23 2020skafeto.com


loading...