Гриша Ганчев Цветомир Найденов магаре

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев заплашил хазартния бос Цветомир Найденов с изнасилване от магаре. Това става ясно от разкритието на личността на мистериозния Бочето, с когото Гришата се закани на Цеката, пише Lupa.bg.

Оказа се, че Бочето не е някой мощен пехливанин от свитата на Ганчев, а неговото магаре. То личен подарък от легендарния борец Валентин Йорданов, довери наш достоверен източник. Твърди се, че дългоухият Бочето се подвизава из ловното стопанство на Гриша Ганчев – Бялка, но по всяко време може да бъде докаран в София, ако се наложи.

„Защо не вдигаш помияр. Ще ти пратя Бочето да ти го сложи”, гласят съобщенията, за които се твърди, че са от телефона на Ганчев. Не е трудно да се досетим защо Гришата се е спрял на Бочето, предвид обичайно дългия размер на магарестия член.

Спонсорът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов вчера се оплака от заплахите на олигарха от село Микре. Гришата е искал да разговаря с Цеката, но той не е отговорил на телефонните обаждания, след което започват скандалните заплахи. Босът на ЦСКА нарича Цеката още с цветущите определения „мършо” и „петльо”.

Цветомир Найденов е основният свидетел срещу обвинения в десетки финансови престъпления на хазартния бос Васил Божков, с когото доскоро бяха съдружници.
Шефът на EFBET Цветомир Найденов: Гриша Ганчев ме заплашва!Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов направи скандални разкрития, че е заплашван от Гриша Ган…Jul 2 2020skafeto.com


loading...