Даниел Александров развод

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„В дъното на всичко това стои моят развод, който е от месец и половина – два. Нищо от това не е вярно.“ Това заяви депутатът от ГЕРБ Даниел Александров, след като по-рано днес прокуратурата предложи Иван Гешев да поиска неговия имунитет.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 г., в с. Бистрица, Д. А. чрез употреба на сила извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст.

По-късно стана ясно, че на 7 май в столичното 7-о РПУ е подадена жалбата срещу Даниел Александров за блудство с непълнолетно дете. Оплакването е от родителите на момичето, съобщиха информирани източници. Според тях 3 дни по-късно жалбата е оттеглена.

Няма да се откажа от имунитета си, заяви депутатът.

„В дъното на обвиненията срещу мен стои разводът ми, който се използва от прокуратурата по най-гадния за разчистване на сметки начин. Процесът по развода ми вече върви и се надявам да завърши по най-добрия начин за мен и съпругата ми, която уважавам като личност и майка на детето ни“, написа народният избраник в профила си във фейсбук.

И призова да бъде оставен на мира.

„С думата и достойнството си заявявам, че нищо от оповестеното не е истина и ще го докажа. На този етап ще се придържам към взетото по-рано от ИК на ГЕРБ решение, че докато съществува риск за работата ни по осъществяване на съдебната реформа, няма да се откажа от имунитета си на народен представител“, пише още шампионът по класическа борба.