Връщането на употребяван уред в един от трите шоурума на онлайн ритейлъра  носи ваучер за пазаруване до 50 лв. и грижа за природата

 

София, 30.01.2024 г. – Стартира новото издание на кампанията на eMAG „Направи място за по-добро утре”. Инициативата в подкрепа на устойчиви потребителски навици и кръговата икономика се провежда в периода 29 януари – 29 февруари 2024 г., следвайки вече добре познатите правила: всички желаещи да рециклират правилно старите си електроуреди, могат да ги занесат в един от трите шоурума на eMAG в страната, да ги предадат и в замяна да получат ваучери за отстъпка при закупуването на нов уред от платформата.

Кампанията е част от стремежа на онлайн ритейлъра за подпомагане опазването на околната среда, като събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване. Инициативата се провежда за трети път в България, като в предишните й издания се включиха хиляди участници, които оставиха за рециклиране старите си електроуреди и така спомогнаха за правилното им оползотворяване.

Сега отново, с помощта на eMAG, ще можем не само да рециклираме правилно ненужната техника, но и да получим ваучери, които се приспадат от покупната цена на нови продукти. Няма изискване връщаните уреди да са били закупени от eMAG. Те може да са от различни категории – лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 20 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 20 лв.) и телевизори (ваучер на стойност 50 лв.). Все пак не всякакви електроуреди могат да бъдат върнати в шоурумите. Кампанията например не се отнася до едра бяла техника. Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

До 29 февруари 2024 г. включително всички желаещи да участват в кампанията могат да го направят в един от трите шоурума на eMAG в страната – столичните Serdika Center (ниво -1) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивския Mall Plovdiv (ниво 1). След като върнат старите си електроуреди, участниците веднага получават своите ваучери и могат да ги използват на място или по-късно, поръчвайки онлайн чрез мобилното приложение или сайта. От платформата за електронна търговия са подготвили и специален подарък за техните клиенти, показващи грижа за природата. Ваучерите са с период на валидност до 10.03.2024 г. и се приспадат от покупната цена на нови продукти над 150 лв. Те важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уреда, който е бил върнат.

С пълните правила на кампанията „Направи място за по-добро утре” може да се запознаете тук.

 

 

 

За eMAG

Основана през 2001 г. в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се предлагат повече от 6 250 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 6 000 000 от над 9 000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до различни точки за получаване (куриерски офиси, шоуруми, easybox), с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение. www.emag.bg