Манолова дебат Спаси София

Независимият кандидат за кмет на столицата Мая Манолова потвърди участието си на дебата, който бе предложен от Спаси София и Борис Бонев.

„Призовавам и г-жа Фандъкова да се включи, двете, една срещу друга, без да се крие зад екипи, проекти или зад ромите от махалите“, каза Манолова във видеообръщение от една от метростанциите в столицата.

Според нея дебатът трябва да бъде лидерски, защото в неделя хората ще избират между една от двете.

Вчера гражданската организация Спаси София отправи официална покана до Йорданка Фандъкова и Мая Манолова за „професионален и обективен дебат, фокусиран върху конкретните проекти и решения за София.“Радан Кънев с революционна идея за свалянето на Фандъкова: Манолова и Игнатова да се откажатЕвродепутатът от Демократична България (ДСБ, Да, България, Зелено движение) Радан Кънев заяви, че, а…Oct 28 2019skafeto.com

Дебатът е насрочен за четвъртък в 20:00 ч. и ако се състои, ще бъде предаван на живо в интернет.

Спаси София настоява водещ на дебата да бъде Борис Бонев, а в рамките на 1 час Фандъкова и Манолова да дискутират върху 4 теми: транспорт, градска среда, чистота на въздуха и открито управление.

Очаква се от щаба на Йорданка Фандъкова да оспорят независимостта на подобен формат заради публичните симпатии, които Манолова изразява към кампанията на Бонев.За първи път от 16 години: Балотаж в София, предстои ожесточена битка между Фандъкова и МаноловаПървите официални данни от местния вот вече са факт. Точно в 20 часа социологическите агенции получи…Oct 27 2019skafeto.com

loading...