Депутатът обвинен в блудство

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Депутатът, посочен като педофил от главния прокурор Иван Гешев – Даниел Александров, е забил непълнолетната тийнейджърка, която се оплака на органите на реда от блудство от него, във фитнес салона си. Борецът от Дупница имал собствена зала, носеща името на съпругата му, в която редовно ходели и девойки, тепърва навлизащи в света на спорта и здравословното хранене, пише Lupa.bg

Даниел Александров може да се раздели с депутатския си имунитет след искането на Гешев, за да бъде проведено разследване във връзка със сигнала на 14-годишната девойка.

Междувременно наш източник разкри, че 30-годишната съпруга на Александров Джанан Манолова, майка на 4-годишната му дъщеричка Адел, наскоро е подала и документи за развод. Тя твърди, че след като влязъл в политиката, половинката й се променил и системно започнал да й изневерява.


Докато все още са щастливо семейство – през 2020 г. 

Манолова е скрила всички общи снимки с депутата от ГЕРБ от профилите си в социалните мрежи и е махнала фамилното му име, както и всяка информация, която може да препрати към него.


С малката Адел, която днес е само на 4… 

Даниел Александров бе 3 пъти кандидат за депутат – през 2021 г., през октомври 2022 г. и за вота на 2 април тази година, като само в последната надпревара успя да стигне до банката в пленарната зала. И то не за друго, а поради факта, че Асен Балтов избра да напусне парламента, за да си остане доктор.

Даниел Александров не е член на ГЕРБ, а е народен избран от гражданската квота на партията, въпреки че от години поддържа близки отношения с лидера й Бойко Борисов.

Справка на Lupa.bg посочва, че депутатът е собственик не само на фитнес клуб в район „Витоша“, но е и в управителния съвет на няколко спортни клуба в Дупница, както и в съдружие с една от фирмите на боса на „Юнион Ивкони“ и виден гербер Ивайло Константинов чрез неговия син Велизар.

С С благодателя на федерацията по борба и мастит бизнесмен Гриша Ганчев