десислава дарин

Десислава Механджийска – приятелката на Дарин Лазаров, който беше открит обесен, се сбогува трогателно със своя любим.

„Любов моя, ти беше като слънчев лъч в моя живот. Всеки миг, прекаран с теб, беше като глътка чист въздух. Ти беше моята сродна душа и така и ще си остане завинаги. Човека, който винаги ми помагаше, подаваше ръка на всеки в нужда. Виждаше красотата в най-малките неща, изключителен романтик, уникален сам по себе си, най-добрият ми приятел… Благодаря на Господ, че ти беше моята първа любов. Сбогом, обичам те, сега и завинаги!“, написа Десислава.

Курсантът от Академията на МВР Дарин Лазаров от 26 август бе в неизвестност и бе обявен за издирване. Вчера той бе открит обесен в близост до колата му, която беше изоставена до Драгалевци, край Околовръстното шосе на София. Вътре полицаите откриха и смартфона му.

За последно колата му бе забелязана на столичното Околовръстно шосе на 27 август. Засега полицията не е открила следи от насилие по тялото на младежа.

Виж още:Дарин открит обесен в „Драгалевци”Кошмарна новина: Изчезналият МВР школник Дарин Лазаров, който от 26-и август бе в неизвестност, е от…Sep 7 2020skafeto.com

Намериха колата и телефона на изчезналия Дарин, от него няма следа вече шести ден22-годишният Дарин Лазаров, който е в неизвестност от 6 дни, е бил студент в Академията на МВР. Оста…Sep 1 2020skafeto.com


loading...